Maatwerk

Aan de hand van uw briefing presenteren wij een gedegen onderbouwd advies met een grafisch- en technisch verantwoord model en een gespecificeerde begroting c.q. offerte. Ook een artist-impression hoort tot de mogelijkheden. Hier vormen expertise, snelheid van handelen en een aantrekkelijke tariefstelling de garantie voor een optimale besteding van het budget.
Wij begeleiden het gehele traject eventueel tot en met het plaatsen van uw display op de winkelvloer. In andere gevallen zorgen wij graag voor een duidelijke opzetinstructie.

Displays (karton)

Floordisplays

Vloerdisplays worden ontwikkeld en vervaardigd uit karton, kunststof, hout, metaal of een combinatie van deze materialen. Het is mogelijk om licht, beweging of geluid toe te voegen aan de display. De displays kunnen zowel van tijdelijk als permanente aard zijn, in elk gewenst formaat en in elke gewenste vorm.

Wij produceren floordisplays waarbij we rekening houden met uw wensen, de functionaliteit, attentiewaarde en niet onbelangrijk de eisen van de diverse afnemers. Met een floordisplay laat u niet alleen uw product zien, maar ook het beeld dat bij dat product past. Een solide constructie, een opvallende uitvoering en bedrukking zorgen ervoor dat uw product duidelijk zichtbaar in de winkel aanwezig is.

De meest courante afmetingen zijn 60 x 40 en 80 x 100 cm (vloeroppervlakte). Maar floordisplays kunnen ook op maat worden gemaakt. Ook leveren wij floordisplays op verrijdbare onderstellen zoals een Rolly en Dolly.

Toonbankdisplays

Met een toonbankdisplay zorgt u ervoor dat uw producten op een prominente en opvallende manier aanwezig zijn op de plaats van aankoop.

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van toonbankdisplays. Samen met u komen wij tot het beste ontwerp dat zowel qua formaat als uitstraling aansluit bij de verwachtingen van uw doelgroep. Hierbij zijn tal van variaties in uitvoering en formaat mogelijk: opdruk in één kleur of in meerdere kleuren fexo of offset.

Palletdisplays

Een palletdisplay is te vergelijken met een floordisplay, alleen is een palletdisplay geplaatst op een houten- of kunststof pallet. Deze pallets hebben een aantal standaardmaten.

Re-board

Re-board displays (sandwichpanelen) zijn licht en stevig en worden ook door ons vervaardigd. Dit is niet verwonderlijk want dankzij de enorme stevigheid is dit materiaal een interessant en budgetvriendelijk alternatief voor permanente displays uit andere materialen.

Door de honigraadstructuur is re-board karton bijzonder licht en voldoende stevig om ook zwaardere producten te dragen. Een langere gebruiksperiode is geen enkel probleem. Re-board kan volledig bedrukt worden.

Overige P.O.S. materialen

Stortbakken

Stortbakken worden veelal gebruikt om actie-artikelen mee te promoten. Wij kunnen bedrukte stortbakken leveren in iedere gewenste oplage, vorm en formaat.

Totems

Totem displays worden ontwikkeld en vervaardigd uit karton. Deze totem display is eenvoudig op te zetten en staat binnen vijf seconden. Het is mogelijk om extra schappen of communicatiepanelen toe te voegen. De display zit per stuk in een verzendverpakking.

Life-size

Wilt u uw actie of campagne op een opvallende manier communiceren, dan kunt u hiervoor gebruikmaken van een lifesize display. Deze displays zijn een grafische weergave van mensen, figuren of producten op ware grootte waarmee u uw product of dienst nadrukkelijk onder de aandacht kunt brengen.

Showkaarten

De showcard (of showkaart) is misschien wel de meest gebruikte vorm van point of sale materiaal en wordt met name gebruikt op toonbanken, in etalages en op het schap in winkels. Gentar maakt deze showcards van golfkarton in iedere gewenste vorm of maat. Denkt u hierbij aan een bolle showcard, een blok showcard of aan een showcard met voorstuk of folderbakje.

Voor meerdere relaties verzorgen wij het totaalpakket van point of sale-producten. Van het drukken of printen, stansen, plakken, monteren tot het in pakketten distribueren naar DC’s of verschillende vestigingen of locaties. Met point of sale-materialen brengt u uw product of dienst op het verkooppunt onder de aandacht van de consument. De consument beslist veelal op de winkelvloer daarom is het raadzaam om daar de acties goed zichtbaar te maken. Aansprekend point of sale-materiaal (POS-materiaal) zorgt voor een extra aankoop impuls. De verkoop zal gegarandeerd gestimuleerd worden.

Wij denken met u mee in het maken van de juiste keuzes voor uw instore communication. Van (semi)- permanente tot actiematige oplossingen, in zowel karton als kunststof en andere materialen. Een greep uit onze point of sale-materialen voor promotie op de winkelvloer bestaan o.a. uit:

• Kubussen
• Plafondhangers
• Detectiepoort hoezen
• Schapstroken
• Tafelstaanders
• Raamstickers
• Vloerstickers

Nederlands