Opzetten en afvullen displays

Naast het produceren van diverse displays heeft Argent jarenlange ervaring in het zorgvuldig en efficiënt opzetten en afvullen van deze displays. Het opzetten en vullen van de displays gebeurt in een schone werkomgeving. Hier gaat het vaak om groot volume en korte doorlooptijden.

Wij hebben een ruime opslag- en werkruimte in combinatie met de flexibele beschikbaarheid van mensen die begeleid worden door vakbekwame leiding. Dit maakt ons uw ideale partner voor het opzetten en/of afvullen van uw displays. Wij zorgen ook voor het verpakken en het verzendklaar maken van de displays naar de verschillende afleveradressen. De winkelier hoeft alleen nog maar de beschermende verpakking te verwijderen en de afgevulde display in de winkel te plaatsen.

Just-in-Time levering
Argent coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Dagelijks transport
Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Nederland of daarbuiten! Ons eigen wagenpark en netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Nederlands